Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK Update 16/01

Nieuws

Hierbij alle KVK-nieuws van de dag en je bent weer helemaal mee met de Kerels!

Onze Kerels hadden vorige week een intensieve trainingsweek, met op het einde nog een oefenwedstrijd van 2x 60 minuten in Tienen tegen Roda JC. Lees hier nog eens het verslag van deze wedstrijd.

Deze voormiddag werd er getraind op de Jeugdacademie.

Trainingen

Na de oefenwedstrijd van vrijdag hadden onze spelers nog een recuperatietraining op zaterdag. Zondag waren ze vrij en gisteren hadden ze 1 training op het programma. Vandaag werd er 2 keer getraind, in de voormiddag werd er getraind op de KVK Jeugdacademie en in de namiddag trokken onze Kerels naar de Kaai.

Morgen wordt er in de voormiddag getraind en donderdag wordt er in de namiddag getraind in volle voorbereiding naar KV Kortrijk - KV Oostende. Speeldag 22 en de eerste competitiewedstrijd in 2018. Wil je er graag bijzijn? Lees dan hier alle informatie.

Blessures

Anthony Van Loo revalideert momenteel nadat hij geopereerd werd aan de knie.

Ook Elohim Rolland revalideert verder van zijn knieblessure, die laatste zijn revalidatie verloopt voorlopig gunstig en verwacht wordt dat we hem eind dit seizoen terug zullen zien.

Tyron Ivanof traint opnieuw volledig mee met de groep nadat hij begin dit seizoen geblesseerd uitviel.

Papazoglou terug op training bij de Kerels.

Athanasios Papazoglou terug bij de Kerels

De uitleenbeurt van Athanasios Papazoglou naar Aalesunds FK is afgelopen. Bij Aalesunds FK was hij goed voor 3 doelpunten en 3 assists in 12 wedstrijden. Hij sloot vorige week opnieuw aan bij de groep en hervatte de trainingen. Vorige week vrijdag was hij meteen goed voor een doelpunt tegen zijn ex-club Roda JC in de oefenpartij.

 

Youcef Attal werd verkozen tot beste jongere in Algerije.

Youcef Attal verkozen tot meest beloftevolle Algerijn

Youcef Attal, onze jonge Kerel, werd in Algerije verkozen tot meest beloftevolle voetballer. Door blessureleed, een gebroken oogkas en een knieblessure, miste hij bij de Kerels helaas een deel van dit seizoen. Maar hij liet al enkele malen flitsen van zijn talent zien. Ook in de laatste wedstrijd van 2017 KV Kortrijk - Standard Luik, toen hij zich sterk doorzette en de assist gaf voor de winning goal van Perbet. Bij de nationale ploeg van Algerije werkte Youcef zich snel op tot een vaste waarde, nadat hij eind vorig seizoen debuteerde en meteen verkozen werd tot man van de match.

Youcef mocht de prijs in ontvangst nemen en kon zo deze namiddag opnieuw aansluiten op training.

Gefelicteerd aan onze jonge Kerel met deze mooie erkenning!

Competitie in 2018

KV Kortrijk maakt zich op voor 3 belangrijke wedstrijden in de eerste maand van 2018! Dit weekend op verplaatsing naar KV Oostende, voor hun inhaalmatch van deze avond thuis tegen KRC Genk het nummer 13 uit de competitie. Daarna op dinsdag 23 januari op verplaatsing naar Royal Excel Moeskroen, die momenteel met evenveel punten net een plaatsje achter de Kerels staan op plaats 8. Op zaterdag 27 januari spelen de Kerels dan de eerste thuismatch van de competitie in het Guldensporenstadion tegen KAS Eupen, de laatste uit de Jupiler Pro League.

Belangrijke ticketinformatie voor:

  • KV Oostende - KV Kortrijk, kun je hier nalezen.
  • Royal Excel Moeskroen - KV Kortrijk, kun je hier nalezen.

Tickets voor KV Kortrijk - KAS Eupen kun je makkelijk hier kopen of op het secretariaat van KV Kortrijk.

Onze Kerels rekenen op jullie steun!