Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK-update 14 maart 2019

Nieuws

Helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hieronder de updates vanop de club.

Training

Deze morgen trainden onze Kerels op Wembley. Desondanks de plensbuien werd er stevig doorgewerkt met oog op de potige wedstrijd van zondag tegen Antwerp. Foto's van deze training kan je hier vinden. 

Blessures

Abou Koita kreeg gisteren een inspuiting in zijn knie na het ondervinden van last en bleef vandaag binnen. Idir Ouali was vandaag ziek en wordt morgen terug verwacht op training. Joel Pereira voelde iets in zijn rug en bleef binnen vandaag uit voorzorg.

HAPPY 19

Komende zondag spelen onze Kerels hun laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen Royal Antwerp FC om 18u00. Om 17u00 kunnen alle supporters genieten van Jupiler aan slechts één euro.

Een uur voor de wedstrijd kunnen supporters genieten van de actie 'HAPPY 19'. Dit houdt in dat alle supporters vanaf één uur voor de wedstrijd, negentien minuten lang, een Jupiler of Jupiler 0,0% kunnen aankopen aan slechts 1 euro!

Concreet

Van 17u00 tot 17u19 kunnen alle supporters genieten van een Jupiler 0,0% of een gewone Jupiler, voor slechts één euro. Deze actie stopt uiterlijk op 17u19.

  • Deze actie is geldig in gans het stadion
  • Zowel met KVK Paycard of Bancontact
  • Wees op tijd

LADIES @ KV KORTRIJK

Abonnees kunnen gratis één dame meenemen naar KV Kortrijk - Antwerp FC !
Vul onderstaand formulier in zo sturen wij een ticket door naar het mail adres van de dame.

Dames kunnen de wedstrijd aan slechts vijf euro beleven, in éénder welke tribune! Tickets aan vijf euro enkel in het secretariaat verkrijgbaar. 

Op de wedstrijddag zelf kunnen er GEEN tickets aangekocht worden aan dit voordelig tarief.

Vrijdag 15 maart is het secretariaat ook in de voormiddag open, dus kom zeker langs als je nog tickets aan het voordelig tarief wilt aankopen.