Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

KVK update 12/09

Nieuws

Lees hieronder al het nieuws vanop KV Kortrijk van dinsdag 13/09

Training A-kern

De A-kern trainde vandaag een keer. Om half elf verzamelde trainer Iannis Anastasiou zijn troepen voor de eerste training ter voorbereiding van het duel tegen Anderlecht.
Morgen wordt tweemaal getraind. Een eerste keer om 10.30u., om 15u. volgt een tweede oefensessie. Beide trainingen zijn toegankelijk voor onze supporters.

Bekerwedstrijd tegen Durbuy

Komende dinsdag ontvangen de Kerels in het kader van de 1/16de finales van de voetbalbeker Entente Durbuy uit de 2de Amateurliga. De eerste horde op weg naar de finale … Alle info over tickets voor deze wedstrijd via http://goo.gl/qFHsH9

Nieuws van de beloften & de jeugd

Onze jonge Kerels aangevuld met een aantal A-kernspelers waaronder Perbet, Hoxha, Van Eenoo en Rolland verloor van KV Mechelen met 1-0. De eindstand stond al aan de rust op het scorebord. Komende maandag ontvangt KVK B in de Weverstraat de beloften van Club Brugge. Abonnementshouders krijgen zoals steeds gratis toegang tot deze match.

De U10, U11 en U12 spelen zaterdag een internationale oefenwedstrijd in en tegen PSV Eindhoven en ontvangen op woensdag 20 september hun leeftijdsgenoten van LOSC Lille. Alle info van onze jeugd vind je op http://jeugd.kvk.be

A-kern bezoekt kinderafdeling AZ Groeninge

In het kader van de communitywerking van KV Kortrijk bezocht een deel van de A-kern de afdeling kindergeneeskunde van ziekenhuis AZ Groeninge in Kortrijk.  Voor de zieke kinderen leverde het momenten op die ze niet snel zullen vergeten. Hun voetbalhelden maakten tijd voor een babbel en gingen met met hen op de foto. De kinderen kregen ook een aantal geschenken van onze spelers. Foto’s kan je bekijken via www.goo.gl/JCSLC7

Blessurenieuws

Gary Kagelmacher viel vrijdag uit met een klein scheurtje (9 mm) in de quadriceps. Onze Uruguayaanse TopKerel zal vermoedelijk 1 à 2 weken out zijn. De komende week wordt dit verder opgevolgd en eind deze week wordt een nieuwe scan genomen. Daarna wordt beslist of de trainingsintensiteit opgevoerd wordt.

KVK – RSC Anderlecht

Komende zaterdag ontvangen we in het Guldensporenstadion landskampioen Anderlecht! Er wordt afgetrapt om 18u. Tickets voor deze match (en ook voor de bekermatch tegen Durbuy) zijn te koop op ons secretariaat, elke werkdag van 9u tot 12u. en van 14u tot 18u. Op zaterdag is het secretariaat ook open van 9u tot 12u. Zaterdagnamiddag gaan de loketten open om 16u.30.