Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK-update 12 maart 2019

Nieuws

Helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hieronder de updates vanop de club.

Training

Deze namiddag stonden er twee trainingen op het programma van onze Kerels. Eerst gingen ze intensieve loopoefeningen afwerken op Wembley, daarna een veldtraining op het oefenveld van de Kouter. Foto's van deze training kan je hier vinden.

Blessures

Iedereen deed de volledige training mee.

Beloften

Gisteren behaalden onze jonge Kerels negen op negen dankzij een zuinige 1-0 overwinning tegen Sint Truiden VV. Jean Marco Die scoorde het enige doelpunt een kwartier voor tijd.

Bilitis Lingerie Piñata Challenge

Op ons Facebookkanaal zal er een "Like & Tag" actie plaatsvinden waarbij vier dames uitgekozen worden om de challenge aan te gaan. De winnende dames worden vrijdag 15 maart op de FB-post bekend gemaakt in een reactie. De Challenge begint om 17u00  (één uur voor de wedstrijd KV Kortrijk - Antwerp FC) op het Kouterplein aan het Guldensporenstadion.

Wie de piñata kapot weet te slaan wint een waardebon van Bilitis Lingerie van maar liefst 50 euro!

 

LADIES @ KV KORTRIJK

Ticketactie

Alle huidige abonnees kunnen op vertoon van hun abonnement GRATIS één dame meenemen naar de wedstrijd. Het ticket kan aangevraagd worden via dit formulier.

Losse tickets voor dames kosten slechts vijf euro, eender in welke tribune! Deze tickets kunnen enkel in het secretariaat aangekocht worden.

Openingsuren secretariaat

Wo 13/03 14u00-17u30
Do 14/03  14u00-17u30
Vr 15/03   14u00-17u30