Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK-update 12 februari 2019

Nieuws

Weer helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hieronder de updates vanop de club.

Training

Vandaag werkten onze Kerels twee trainingen af. In de ochtend werd er stevig en hard gewerkt op het trainingsveld op Wembley, en in de namiddag ging het er wat losser aan toe met verschillende spelvormen. Foto's van deze training kan je hier vinden.

Blessures

Lucas Rougeaux (hamstringblessure) en Tyron Ivanof (gewrichtsband voet) deden een deel van de training mee. 

Na de overwinning op Eupen staan onze Kerels plots op vier punten van de zesde plaats! RSC Anderlecht speelde thuis gelijk tegen onze buren, AA Gent verloor thuis van RE Moeskroen en Sporting Charleroi speelde op de valreep nog gelijk tegen KV Oostende na een laat doelpunt van ex-Kerel Zarko Tomasevic.

Dankzij de uitslagen van deze speeldag zien we onze Kerels dichter bij de top zes sluipen en doen we terug volop mee voor een stek in Play Off 1. De volgende vijf wedstrijden zullen aangevat worden als vijf finales met als eerste horde, Sporting Charleroi.

Komende zaterdag 16 februari spelen onze Kerels thuis tegen Sporting Charleroi om 18u00. Om in de race te blijven is deze wedstrijd van levensbelang voor het verdere verloop van het seizoen. Bij winst springen onze Kerels over de 'Zebra's' naar plaats acht op de linkerkolom.

Kom jij onze Kerels naar de overwinning schreeuwen?
Info over onze ticketacties van deze thuiswedstrijd vind je hier.
Tickets voor deze wedstrijd kan je hier aankopen.

COYR