Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 11 januari 2019

Nieuws

Weer helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hieronder de updates vanop de club.

Teambuilding dag 3

Deze middag hielden de Kerels een vriendenwedstrijd onder de spelers zelf. Zo werd er als training een wedstrijd 11 tegen elf gespeeld met oog op de eerstvolgende wedstrijd tegen Standard Luik. Na deze wedstrijd waren de speler te gast in Finlandia Yeti Gullegem om daar als teambuilding 'Prison Island' te spelen. Zo moesten onze Kerels binnen een bepaalde tijd uit verschillende cellen ontsnappen. Deze keer waren de voeten niet het belangrijkste, maar het gezond verstand.

Vanavond zijn onze Kerels te gast op de Business Nieuwjaarsreceptie.

Ajagun wordt uitgeleend

Afgelopen seizoen was onze nummer 8 één van de absolute uitblinkers van het team. We herinneren allemaal enkele schitterende goals van vorig seizoen. Dit seizoen kon hij niet meteen een basisplaats afdwingen. Om meer speelminuten te verzamelen en zijn beste vorm terug te vinden trekt Ajagun tot het eind van het seizoen naar Cyprus (zonder aankoopoptie).

KV Kortrijk behoudt evenwel het vertrouwen in Abdul Ajagun en brak zijn contract open. Ajagun die nog een contract had tot eind dit seizoen verlengde zijn contract tot 2021 bij de Kerels.

Lees het volledige artikel hier.

Eerste grote test voor onze esporter

Vandaag, morgen en zondag vertegenwoordigt onze esporter Manse Bogaerts KV Kortrijk tijdens de ePro League in Brussel. Een verzameling van de beste esporters van België zullen samenkomen om vijftien wedstrijden te spelen tegen elkaar, en om uit te maken wie in de top zes mag strijden voor het kampioenschap.

We wensen jou veel succes Manse. Go for it!

Volg Manse01 op Twitter en/of Instagram