Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK Update 10/08

Nieuws

Lees hier de KVK update van donderdag 10 augustus 2017.

Training

Onze Kerels trainden gisteren 1 keer in de voormiddag. De training in de namiddag werd vervangen door een oefenmatch tegen Winkel Sport. Deze oefenwedstrijd werd gebruikt om enkele jongens die met blessures kampten in de voorbereiding de kans te geven om wedstrijdritme op te doen, maar ook om de nieuwe jongens in te passen.

Vandaag trainen onze Kerels enkel in de voormiddag.

Oefenwedstrijd KV Kortrijk - Winkel Sport

KV Kortrijk laste een extra midweekse oefenwedstrijd in tegen Winkel SportĀ om enkele spelers speelminuten te laten verzamelen. De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld op het oefencomplex Wembley.

Tegen een goed gemotiveerd Winkel Sport hadden onze Kerels hun handen vol. KV Kortrijk die het heft in handen nam, kreeg een venijnig counterend Winkel Sport tegenover zich. Zo scoorden de bezoekers de 1-0 via Hillewaere en verdubbelde het de score via een owngoal van Lucas Rougeaux.

KV Kortrijk wist te dreigen via nieuwkomer Kagelmacher en Budkivskyi. Die eerste scoorde op een voorzet van Stojanovic, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Budkivskyi pegelde even later nog tegen de lat. Op het einde van de wedstrijd zette Kage een strafschop om, nadat Budkivskyi neergehaald werd, om zo de 1-2 eindstand op het bord te zetten.

Speelden voor KV Kortrijk: Galens, Kagelmacher, Rougeaux, Budde, Makarenko, Azouni, Van Eenoo, Hoxha (De Coninck), Stojanovic, Kage en Budkivskyi.

Blessures

Bruzzese en D'Haene blesseerden zich op training en traden uit voorzorg niet aan in de oefenwedstrijd.