Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 10 December 2018

Nieuws

Weer helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hieronder de updates vanop de club.

KV Kortrijk - KRC Genk

Dit weekend ging KV Kortrijk op bezoek bij de competitieleider KRC Genk. Daar werd een knap gelijkspel behaald. KRC Genk verloor dit seizoen enkel nog maar van Cercle Brugge, die ene verliespartij was ook in de Luminus Arena. Daarnaast werd er door de competitieleider gelijk gespeeld tegen Club Brugge, Sint Truiden en nu dus ook KV Kortrijk.

KV Kortrijk blijft onder Yves Vanderhaeghe zo dus ongeslagen. 7 op 9 in de competitie met overwinningen op verplaatsing tegen KV Oostende, thuis tegen Excel Moeskroen en op verplaatsing tegen KRC Genk een gelijkspel. Daarnaast ook nog een overwinning in de Croky Cup thuis in de 1/8e Finale tegen Zulte Waregem. De volgende tegenstander voor de Kerels is Club Brugge, zaterdag 15 december 2018 om 18u00.

Alle foto's van deze wedstrijd kun je hier nog eens bekijken.

Man van de match voor onze supporters is Julien De Sart, die de gelijkmaker scoorde tegen de competitieleider.

Training

Onze Kerels hadden vandaag een vrije dag. Morgen worden er 2 trainingen afgewerkt, een eerste training in de voormiddag en een tweede training in de namiddag. Tussendoor gaat onze volledige A-kern op bezoek in de kinderafdeling van het AZ Groeninge.

Blessure

Ons jeugdproduct Medjon Hoxha blesseerde zich vorige week aan de knie. In eerste instantie was er geen duidelijkheid over de ernst van de blessure. Meer info over deze blessure volgt later deze week, na verdere onderzoeken.

De andere spelers die in de ziekenboeg zitten revalideerden vandaag in het revalidatiecentrum Squadt.

Goed nieuws is er dan wel voor Lucas Rougeaux. Na een afwezigheid van meer dan 10 maanden, maakt hij vanavond zijn wederoptreden bij de beloften. Hij speelt voor het eerst opnieuw een wedstrijd in en tegen Sporting Lokeren. De volledige revalidatie van Lucas Rougeaux nog eens op een rij? Lees het hier.

Beloften Sporting Lokeren - KV Kortrijk

Onze beloften spelen vanavond op het veld van Sporting Lokeren. Hieronder vind je de selectie terug voor de match van deze avond.

 

Kèrl

Kèrl is de nieuwe merchandisinglijn van KV Kortrijk. Een realisatie van KV Kortrijk samen met Merchandise Essentials. Vrijdag werd deze lijn gelanceerd, bekijk hieronder het filmpje van Lucas Rougeaux (bovendien kun je ook een stuk van de merchandisinglijn winnen).

Kèrl is voor het eerst fysiek te koop in de fanshop op zaterdag 15.12.2018 tijdens de wedstrijd KV Kortrijk - Club Brugge. Nu kun je al volop pre-orders plaatsen, die je maandag met de post thuis kunt ontvangen. Kies je om jouw pre-order af te halen dan kan dit ook vanaf zaterdag 15.12.2018.

Een origineel Kerstcadeau of gewoon een nieuwe trui of muts voor jezelf. De bestellingen vliegen momenteel de deur uit!

Alle info lees je hier nog eens.

Tickets KV Kortrijk - Club Brugge

Op zaterdag 15 december spelen onze Kerels de derby tegen Club Brugge in het Guldensporenstadion. Aftrap om 18u00! Wil je deze topaffiche niet missen? Hieronder vind je alle informatie terug.

Extra veiligheidsmaatregelen

Om supportersvermenging tegen te gaan zullen er geen tickets te koop zijn in VAK P in Tribune 4, de familietribune in het Guldensporenstadion. Tickets voor deze tribune worden weggeschonken aan jeugdverenigingen en - sportclubs.

In Tribune 3 en 4 kunnen enkel tickets aangekocht worden op vertoon van de identiteitskaart. In Tribune 3 en 4 geldt er een 1 op 2 verkoop. In Tribune 4 kunnen enkel abonnees een ticket aankopen.

Gelieve rekening te houden met bovenstaande maatregelen.

Extra openingsuren

De tickets voor deze wedstrijd verkopen héél vlot. Om een nog betere service te bieden aan de supporters zijn er ook extra openingsuren van het secretariaat in aanloop naar KV Kortrijk - Club Brugge, KV Mechelen - KV Kortrijk en KV Kortrijk - Zulte Waregem.

 • Woe 12.12.2018: 9u00 tot 12u00 en 14u00 tot 18u00
 • Do 13.12.2018: 9u00 tot 12u00 en 14u00 tot 18u00
 • Vr 14.12.2018: 9u00 tot 12u00 en 14u00 tot 18u00
 • Za 15.12.2018: 9u00 tot 12u00 - Matchday KV Kortrijk - Club Brugge
 • Ma 17.12.2018: 14u00 tot 17u30 - Kèrl te koop in het secretariaat!
 • Di 18.12.2018: 9u00 tot 12u00 en 14u00 tot 18u00
 • Woe 19.12.2018: 9u00 tot 12u00 en 14u00 tot 18u00 - Matchday KV Mechelen - KV Kortrijk

Tickets KV Mechelen - KV Kortrijk

Volgende week woensdag speelt KV Kortrijk op bezoek bij KV Mechelen voor een plaats in de 1/2e finale van de Croky Cup. In 1 wedstrijd wordt beslist welke ploeg zich kwalificeert voor de 1/2e finale van de Croky Cup. KV Kortrijk heeft zijn bekerreputatie te bevestigen, nadat het een van de weinige clubs is die 4 seizoenen op rij tot in de kwartfinale geraakt.

Een ticket voor deze wedstrijd in het bezoekersvak kost 10,00 euro en is te koop op het secretariaat vanaf vandaag.

Er is geen combiregeling voor deze wedstrijd.

 

Halfseizoensabonnement

Je kunt ook jouw halfseizoensabonnement aankopen voor de 7 komende thuiswedstrijden van KV Kortrijk tegen respectievelijk:

 • Club Brugge
 • Zulte Waregem
 • KAA Gent
 • Sporting Lokeren
 • Charleroi
 • Cercle Brugge
 • Royal Antwerp FC

Onze Kerels vooruit stuwen in de terugronde kan nu via een supervoordelig abonnement. Het goedkoopste abonnement staat je toe om alle thuiswedstrijden aan 10,00 euro bij te wonen!