Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 09/11

Nieuws

Lees hier de KVK update van donderdag 9 november vanop KV Kortrijk en je bent weer volledig mee met al het nieuws vanop KV Kortrijk!

Trainingen

Onze Kerels trainden gisteren 1 maal om 16u. Om daarna aansluitend om 18u00 een bezoek te brengen aan kledijsponsor Visconti. Vandaar trainden onze Kerels een eerste keer onder de nieuwe trainer Glen De Boeck. Alle foto's van deze training kun je hier terugvinden. Een verslag van deze eerste trainingsdag onder Glen De Boeck en Lorenzo Staelens kun je hier terugvinden.

Er werden meteen 2 veldtrainingen afgewerkt op de eerste trainingsdag onder het nieuwe trainersduo. Morgen wordt er 1 keer getraind in de voormiddag.

Blessures

Deze morgen sprak de nieuwe coach Glen De Boeck de voltallige spelersgroep toe voor de eerste training. De langdurig geblesseerde Kerels Tyron Ivanof en Christophe Lepoint, die normaal revalideren bij Callewaert, waren ook aanwezig. Zij werken hard verder aan hun revalidatie. Normaal, als alles goed gaat, zet Christophe Lepoint binnen 1 week een volgende stap in zijn revalidatie en kan hij voorzichtig starten met lopen.

Ook Elohim Rolland, die revalideert van een gescheurde voorste kruisband was aanwezig op KV Kortrijk om verder te revalideren op de club. Voorlopig verloopt zijn revalidatie zonder verdere complicaties.

 

De revaliderende Elohim Rolland op KV Kortrijk.

Hoxha en De Smet sluiten opnieuw volledig aan bij de groep, nadat ze maandag wedstrijdritme hadden opgedaan bij de beloften. Een verslag van deze wedstrijd kun je hier lezen. Hoxha miste zijn rentree niet en wist 2 maal te scoren, ook Budkivskyi wist 2 maal te scoren in de wedstrijd met de beloften tegen Waasland Beveren. Hieronder kun je een samenvatting bekijken.

Stojanovic en Kage trainen opnieuw voluit mee, na hun vervelende aanslepende blessures en zijn beiden volledig wedstrijdfit voor de komende wedstrijd van de Kerels: KV Kortrijk - STVV van zaterdag 18 november 2017 om 20u00 in het Guldensporenstadion!

Tegen eind deze maand verwachten we ook Kagelmacher, Atal en Van Loo terug op training om hopelijk snel weer wedstrijdfit te zijn in de maand december.

KV Kortrijk - Sint Truiden

De eerste wedstrijd onder Glen De Boeck en Lorenzo Staelens wordt een heel belangrijke thuismatch in het Guldensporenstadion. Een belangrijk treffen, waarbij spelers en de nieuwe staf, rekenen op de supporters om de Veekaa samen opnieuw te lanceren en een belangrijke driepunter binnen te halen.

Wil jij er ook bij zijn? Lees dan hier de belangrijke info!

Tickets voor kids vanaf €10,00 en volwassenen vanaf €14,00!

Tickets voor KV Kortrijk - STVV kun je tijdens de week heel makkelijk aankopen op het secretariaat. Dit kan elke dag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. Nog makkelijker en jouw ticket(s) in jouw mailbox ontvangen? Koop dan online jouw ticket(s)! Dit kan je hier doen.

Anderhalf uur voor KV Kortrijk - Sint Truiden, tijdens de rust en een half uur na de wedstrijd kun je ook nog tickets kopen voor de 1/8e Finale van de Croky Cup: KV Kortrijk - R Antwerp FC. Alle info vind je hier terug.

 

 

AGO kerel van de maand oktober!

Supporters kunnen nog tot morgen stemmen voor hun favoriete AGO-Kerel van de maand oktober! Deze verkiezing is een initiatief van onze hoofdsponsor AGO Jobs & HR en KV Kortrijk. Breng hier jouw stem uit en misschien win jij wel het wedstrijdshirt van jouw favoriete Kerel!

Alle info vind je hier.