Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 08/01

Nieuws

Hierbij alle KVK-nieuws van de dag en U bent weer helemaal mee met de Kerels!

Training

Vandaag werden enkel de doelmannen op het oefencomplex verwacht. Onder leiding van keeperstrainer Cedric Berthelin werd stevig gewerkt. Morgen staan voor de hele A-kern twee trainingen op het programma. In de voormiddag wordt getraind om 10.30u., 's namiddags om 14.30u.

Derde doelman Arne Galens op training

Fysieke tests

Net als bij de start van de voorbereiding leggen de spelers na de winterstop fysieke inspanningstesten af. Ze worden daarbij begeleid door de specialisten van de Bakala Academy uit Leuven. Teddy Chevalier ging er, zoals altijd, 200 procent voor zoals te zien is in het filmpje dat hij postte op de sociale media.

#test#bakala#kvkortrijk#️

Een bericht gedeeld door Teddy Chevalier (@chevalier_teddy) op

KVK - Roda JC

Komende vrijdag spelen de Kerels een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Roda JC. De ploeg uit Kerkrade staat op de laatste plaats in de eredivisie. De wedstrijd wordt in Tienen gespeeld achter gesloten deuren. Voor Abdul Ajagun wordt het een weerzien met zijn ex-club.

Ajagun kijkt vrijdag ex-ploegmaats in de ogen

Klinken op KVK!

Deze week staat in het teken van de nieuwjaarsrecepties! Komende donderdag wordt geklonken op het nieuwe jaar door de businessclub, vrijdag is er de traditionele nieuwjaarsontmoeting van de spelers met de supporters! Niet te missen!

Medjon Hoxha tussen een aantal KVK-fans

Bekertopper tegen Genk!

De heenwedstrijd van de halve finale van de beker nadert. Kom jij de Kerels richting Koning Boudewijnstadion schreeuwen op dinsdagavond 30 januari! Ons secretariaat is dagelijks open van 9 tot 12u. en van 14 tot 18u.! Een match die u zeker niet mag missen!

Kunnen de Kerels Genk uitschakelen in de beker?