Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK presenteert met trots de nieuwe G-voetbalploeg!

KVK+

Scoor met de vernieuwde G-voetbalploeg van KV Kortrijk!

S-Sport//Recreas VZW, KV Kortrijk en Spotdesign BVBA organiseren vanaf begin september samen G-voetbal trainingen. De jongeren van De Lage Kouter, de mensen van de minivoetbalploeg S sport // Recreas en nieuwe jongeren en volwassenen zullen deel uit maken van onze nieuwe G-voetbalploeg KV Kortrijk. G-voetbal is net als gewoon voetbal, maar men speelt met aangepaste spelregels. We richten ons op jongeren en volwassenen uit het buitengewoon onderwijs of de beschutte werkplaats. Op een leuke en speelse manier proberen we de technische kneepjes van het voetbal bij te brengen. Onze trainingen worden gegeven door een gediplomeerde trainer en ervaren begeleiders zorgen voor de nodige begeleiding en omkadering.

VOOR WIE?

Jongeren en volwassenen uit het buitengewoon onderwijs en de beschutte werkplaats. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er gewerkt in 2 groepen. Maximum aantal spelers: 25.

DATA

De trainingen gaan door op woensdag van 19u tot 21u

19u – 20u: groep 1 (niveau 3 & 4)
20u – 21u: groep 2 (niveau 1 & 2)

EERSTE TRAINING

De eerste training gaat door op woensdag 12 september. We starten het eerste uur met een welkomsttraining en het tweede uur volgt een infosessie en pasmoment. 

LOCATIE

Jeugdacademie KV Kortrijk
Weverstraat 28
8500 Kortrijk

KOSTPRIJS

€50 lidgeld

INFO EN INSCHRIJVINGEN

S-Sport // Recreas
056 230 385 of w-vl@s-sportrecreas.be

 

WAT IS S-SPORT // RECREAS VZW?

S-Sport//Recreas VZW is een door Sport Vlaanderen erkende sportfederatie voor personen met een beperking. Ze organiseren verschillende sportieve activiteiten. Badminton, G-voetbal en zwemmen zijn slechts enkele sporten uit hun aanbod.

Voor meer info, neem contact op via het nummer 056 230 385 of w-vl@s-sportrecreas.be.

WAT IS SPOTDESIGN?

SPOTDESIGN, de juiste partner op de juiste plaats

Spotdesign is een allround communicatiebureau. Stijn en zijn team ontwikkelen en optimaliseren uw website of webshop, tekenen een logo en huisstijl uit, ontwerpen brochures, flyers en affiches. Spotdesign geeft vorm aan al uw communicatie. Het resultaat is opvallend en doelgericht, kortom, exact wat u met professionele communicatie wenst te bereiken.

Stijn Poot, zaakvoerder Spotdesign BVBA: “De G-spelers liggen ons nauw aan het hart daar iemand in onze dichte kring een ontwikkelingsstoornis heeft. Wij herkennen en begrijpen de nood om deze kinderen met extra aandacht te ondersteunen in hun vrijetijdsontwikkeling. Iedereen heeft recht op een optimale beleving en daar staat Spotdesign 100% achter!”