Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KV Kortrijk steunt Levensloop Kortrijk 2019!

KVK+

KV Kortrijk engageert zich dit seizoen om een team te vormen in het kader van Levensloop (Stichting tegen kanker). Dit jaar start dit evenement zaterdag 28 september 15u tot zondag 29 september 15u op de Diksmuidekaai in Kortrijk.

Wat is 'Levensloop'?

Levensloop is een feestelijk gebeuren voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Er staat telkens minstens 1 persoon van het team op de piste.

Levensloop is geen competitie! Het is wel een bijeenkomst van heel het verenigingsleven van een stad of gemeente. De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte. Het doel van Levensloop is om fondsen te werven ten voordele van de strijd tegen kanker. Het geld gaat integraal naar de missie van Stichting tegen Kanker.

De vorige editie (2018) in Kortrijk bracht om en bij de 242.361 euro op!  Tijdens Levensloop kunnen deelnemers kiezen of zij lopen of wandelen. Wil jij er samen met KV Kortrijk terug een spetterende editie van maken? Schrijf je dan in of stort jouw bijdrage!

Hoe deelnemen?

Ga naar de website van Levensloop via deze link.

‘Loop of wandel mee’
Kies team KV Kortrijk
Deelnemer: VOORNAAM + NAAM + Emailadres
Betaal jouw inschrijving(en): minimum €10 per deelnemer

Doe een gift!

Wens je zelf niet deel te nemen, maar wil je het project toch steunen, dan kan je altijd een gift doen. 

Ga naar de website van Levensloop via deze link.

Klik op ‘doe een gift’ – steun een team
Vul een bedrag in (vanaf €40 krijg je een fiscaal attest) 
Kies KV Kortrijk als team - Klik op ‘doneer’

Alvast bedankt voor jullie massale steun namens KV Kortrijk en de KVK Jeugdacademie!