Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KV Kortrijk start met G-voetbalteam

Nieuws

S-Sport//Recreas VZW, KV Kortrijk en Spotdesign BVBA organiseren sinds begin september samen G-voetbal trainingen. De jongeren van De Lage Kouter, de mensen van de minivoetbalploeg S sport // Recreas en nieuwe jongeren en volwassenen zullen deel uit maken van onze nieuwe G-voetbalploeg KV Kortrijk.

G-voetbal is net als gewoon voetbal, maar men speelt met aangepaste spelregels. Het team richten zich op jongeren en volwassenen uit het buitengewoon onderwijs of de beschutte werkplaats. Op een leuke en speelse manier wordt geprobeerd de technische kneepjes van het voetbal bij te brengen.

De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde trainer en ervaren begeleiders zorgen voor de nodige begeleiding en omkadering. Jongeren en volwassenen uit het buitengewoon onderwijs en de beschutte werkplaats zijn welkom. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er gewerkt in 2 groepen met een maximum aantal spelers van 25.

De trainingen gaan door op woensdag van 19u tot 21u op de jeugdacademie in de Weverstraat. Van 19u tot 20u traint groep 1 (niveau 3 & 4), om 20u start groep 2 (niveau 1 & 2) tot 21u. De kostprijs bedraagt 50 euro.

Info & inschrijvingen: S-Sport // Recreas - tel 056/230 385 of w-vl@s-sportrecreas.be

KVK start met G-voetbalteam