Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KV Kortrijk - R Antwerp FC

Ticketing

KV Kortrijk jaagt bekersucces na en neemt het in de 1/8e Finale van de Croky Cup op tegen R Antwerp FC. In 1 wedstrijd wordt gespeeld wie er naar de kwartfinale mag.

Door de uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen die er genomen worden om supportersvermening tijdens deze wedstrijd tegen te gaan, kunnen enkel ge√Įdentificeerde¬†abonnees een ticket kopen voor deze wedstrijd. Abonnees kunnen een ticket voor zichzelf en voor 4 vrienden kopen na registratie.

Alle tickets dienen op naam gekocht te worden, op de dag van de wedstrijd zullen er extra strenge ticketcontroles zijn.

Abonnees kunnen tickets kopen na identificatie en registratie op het secretariaat van KV Kortrijk. Registreren kan via onderstaande link.

Tickets voor de 1/8e Finale van de Croky Cup kunnen gekocht worden op het secretariaat van KV Kortrijk. Het secretariaat is zaterdag ook uitzonderlijk open van 9u tot 13u.

Tijdens de komende 3 thuiswedstrijden van KV Kortrijk kunnen supporters ook op het secretariaat van KV Kortrijk terecht om een ticket te kopen voor deze wedstrijd. Dit kan telkens vanaf 1,5u voor de wedstrijd, in de rust en tot een half uur na de wedstrijd.