Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KV Kortrijk nu ook op Spotify!

Nieuws

Ben jij benieuwd naar welke muziek onze Kerels luisteren? Dan kan jij dit vanaf nu beluisteren op ons nieuw Spotify kanaal!

PLAYERS’ PLAYLIST

We willen onze supporters laten kennismaken met de muzieksmaak van onze spelers en technische staf! Af en toe zullen we nieuwe playlists online zetten, met muziek gekozen door een speler. Starten doen we met de playlist van onze vinnige middenvelder ABDUL AJAGUN.

Muziek is voor veel mensen een middel om zichzelf te motiveren om tot het uiterste te gaan, om te ontspannen… Wij willen weten wat onze spelers en technische staf helpt om te ontspannen, sporten en te motiveren. We leren hier niet alleen muziek kennen waar onze spelers van houden, maar we maken ook kennis met muziek uit andere culturen. Muziek die we in België misschien nog niet zo vaak gehoord hebben maar die voor onze Kerels heel belangrijk is en die een link zijn naar hun thuisland.

Hou jullie vast voor een diversiteit aan toffe en vernieuwende playlists! Onderaan kan jij de afspeellijst van onze nummer acht ontdekken!

PLAYLISTS

Daarnaast willen we in de toekomst ook playlists aanbieden vanuit verschillende invalshoeken. Denk maar aan een playlist met muziek van op wedstrijddagen, playlists met een thema, supportersliederen en zo veel meer.

Start snel met het volgen van ons Spotify profiel ‘KV Kortrijk’, volg de playlists van onze spelers en wie weet val je in de toekomst wel in de muzikale prijzen!

AJAGUN

In deze "players' playlist #1" hoor je de tracks waar Ajagun dagelijks naar luistert! In de lijst staan veel tracks van Nigeriaanse grootheden zoals DaVido, WizKid en Maleek Berry. Daarnaast vinden we ook Drake, Big Shaq en de Britse grime god Skepta terug. True African vibes, enjoy!

Wanneer worden er afspeellijsten bekend van andere spelers? 
Op de sociale mediakanalen van KV Kortrijk (Facebook, Twitter en Instagram) zal iedere keer bekend gemaakt worden wie zijn afspeellijst online staat.