Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

KV Kortrijk is de familieclub!

Nieuws

KV Kortrijk is de familieclub bij uitstek!

Familieclub

KV Kortrijk is de Familieclub bij uitstek en is dat ook volgend seizoen opnieuw. Een avondje KV Kortrijk is een heus familiegebeuren, waarbij het hele gezin kan genieten van spektakel op en naast het veld en dat tegen een heel voordelige prijs.

"KV Kortrijk is mijn club"

Familietribune

Tribune 4 werd enkele seizoenen geleden omgetoverd tot de Familietribune van het Guldensporenstadion. Een tribune waar het gezellig vertoeven is voor onze jongste supporters samen met mama, papa, oma, opa, broer, zus,... Voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd kun je bovendien gezellig op krachten komen in de Familiekantine. Bovendien vind je in de Familiekantine ook onze KV Kidscorner, speciaal ingericht voor onze jongste fans. In deze KV Kidscorner worden onze KV Kids bovendien getrakteerd op alle wedstrijden. De KV Kids hebben in de familietribune bovendien ook hun eigen mascotte: het Kereltje.

KV Kids

Jonger dan 12 jaar, dan ben je automatisch lid van de KV Kids. Alle informatie vind je hier. De KV Kids worden elke wedstrijd verwend met een extraatje en ook naast de wedstrijden worden de KV Kids verwend met leuke activiteiten.

Familiekorting

In de Familietribune genieten KV Kids en hun familie trouwens van het unieke familievoordeel! Zo kun je als begeleider (ouder, oom, tante, grootouder,...) een gratis abonnement krijgen voor je KV Kid.

Hier vind je alle info terug.