Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KV Koers

Nieuws

De mooiste periode van het jaar breekt weer aan. De play-offs zijn opnieuw in zicht en de koers is terug in het land. Met KV Koers staat de wedstrijd KVK – Waasland-Beveren niet alleen in het teken van Pasen, maar ook van de Ronde van Vlaanderen. Kom hier alles te weten.

Voetbal en wielrennen, de twee mooiste en populairste sporten in België. Een ideale combinatie! Volgende zondag staat de Ronde van Vlaanderen op het programma en dat laten we niet zomaar passeren. De eerste wedstrijd van de play-offs, zaterdag 31 maart tegen Waasland-Beveren, zal doorgaan met Vlaanderens Mooiste als thema. Voor en na de wedstrijd zullen alle sportieve supporters kunnen meedoen aan de fiets-op-rollenwedstrijd, in de aanwezigheid en met de steun van de podiummissen. Het startschot wordt gegeven om 17h00, op het Kouterplein. De snelste spurters zullen in de prijzen vallen.

Hoe werkt het?

De spurters zullen het telkens in groepen van vier tegen elkaar mogen opnemen. De winnaar van elke groep wint een KVK-fietsaccessoire. De vier supporters met de beste tijden zullen de finale rijden, en maken zo kans op een KVK-paycard ter waarde van €100.

Pronostiek

Tijdens KV Koers zal er een mogelijkheid zijn om te pronostikeren op de winnaar van de Ronde van Vlaanderen. Ook daar zijn er uiteraard mooie prijzen mee te winnen.

Deze leuke avond zal afgesloten worden met een koersfuif en de daarbij horende DJ. De ideale opwarmer voor de Ronde van Vlaanderen!

Heb je nog geen mini-abonnement voor de play-offs? Alle informatie vind je hier.

KV Koers