Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

KV Kidsketting: Esther Depoortere vindt overwinning tegen Club Brugge de mooiste!

KV Kids

De KV Kids, de leukste club voor onze jongste Kereltjes, werd 2 jaar geleden opgericht. Ondertussen zijn er al meer dan 200 KV Kids in het Guldensporenstadion. Elke woensdag laten we nu één van onze jongste supporters aan het woord. Vandaag is het de beurt aan Esther Depoortere.

Ben je al lang supporter van KVK?

Al heel lang, ik denk ongeveer vier jaar. Ik kom elke keer mee met mijn mama, die is ook een trouwe fan van de Kerels.

Waarom vind je het leuk om te komen kijken?

Het is heel gezellig in het stadion, het is veel toffer dan de match te bekijken op tv. Hier heb je de sfeer en de muziek. Ik neem altijd wat snoepjes mee en soms trakteert mijn mama me dan ook op frietjes. Lekker!!!

Waar zit je ergens in het stadion?

Ik volg de wedstrijden helemaal bovenaan in de familietribune dicht bij de camera. Op die plaats kunnen we alles goed zien.

Heb je een favoriete KVK-speler?

Niet echt eigenlijk, ik vind ze allemaal wel goed. Als ik er toch eentje mag uitpikken, kies ik voor Elohim Rolland. Hij loopt veel voor de ploeg en het is ook een leuke speler om te bekijken.

 

Wat is de mooiste match die je al ooit zag van de Veekaa?

De winst tegen Club Brugge vorig seizoen was toch wel heel knap. Dat was geen makkelijke overwinning, maar ze blijft toch wel heel speciaal.

Wat doe jij als supporter als KVK scoort?

Dan spring ik altijd heel enthousiast recht. Mijn tante die naast mij zat, is daardoor bijna eens gevallen (lacht).

 

Oplopen voor KV Kortrijk - KV Mechelen.

Ben je soms geschminkt in de clubkleuren?

Dat is al eens gebeurd, maar niet zo veel. Wat ik wel altijd aan trek, is mijn truitje van KVK. Ik heb dat gekregen toen ik eens mocht oplopen. Ik had voor Sinterklaas een tekening gemaakt vorig jaar en de winnaars van die tekenwedstrijd mochten mee het veld op. We kregen toen een mooi t-shirt en we mochten dat ook houden. Ik heb toen naast iemand van KV Mechelen het veld op gelopen.

Waar eindigt KVK dit seizoen?

Ik denk aan de zesde plaats, hopelijk halen ze play-off I.