Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KV Kidsketting: Alejandro vindt Stijn een héél goede speler!

KV Kids

De KV Kids, de leukste club voor onze jongste Kereltjes, werd 2 jaar geleden in het leven geroepen. Ondertussen zijn er al meer dan 200 KV Kids in het Guldensporenstadion. Elke woensdag laten we één van onze jongste supporters aan het woord. Vandaag is het de beurt aan Alejandro Mahieu.

Hoe lang ben je al supporter van de Veekaa?

Al twee jaar. Ik woon in Kortrijk en dus was het logisch dat ik voor KVK zou supporteren. Ik woon ook niet zo ver van het stadion. Al mijn hele leven ben ik voor de Kerels, ik was nooit supporter voor een andere ploeg.

Wat spreekt je aan in KVK?

We hebben een goeie ploeg met veel bekende spelers Ik ben zelf fan van Stijn De Smet, Thanasis Papazoglou en Adam Marusic.

Waarom pik je er deze spelers uit?

Adam is heel snel, Thanasis kan goed heel goed koppen en Stijn is gewoon een goede speler.

Kom je elke keer kijken?

Ik bezoek alle thuiswedstrijden maar op verplaatsing ga ik nooit mee. Enkel het indoortornooi in de Lotto Arena heb ik eens bezocht toen KVK er speelde. Dit seizoen miste ik trouwens nog geen enkele thuismatch.

Wat doe je als de Veekaa scoort?

Dan juich ik en spring ik enthousiast recht! Ik zing ook altijd mee met de liedjes die de supporters luid roepen.

Wat is de mooiste match die je dit seizoen hebt gezien?

De wedstrijd tegen Anderlecht. We speelden toen 1-1 gelijk en onze spelers hebben goed gespeeld. Een van mijn helden, Adam Marusic, scoorde toen ook een doelpunt.

Wat verwacht je van de rest van het seizoen?

Ik hoop op veel goede wedstrijden, want de ploeg is uitstekend bezig. Ik denk wel dat ze PO1 halen, mijn pronostiek is dat ze derde worden. Dat zou heel mooi zijn!