Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Info

De KV Kids zijn enorm populair bij KV Kortrijk. Het ledenaantal groeide in de voorbije 2 seizoen tot bijna 400 KV Kids. Ook in seizoen 2019-2020 gaat KVK door met de KV Kids en het familievoordeel in de Familietribune (Tribune 4). Je kan in de KV Kidsclub terecht voor te spelen met de kickertafel, te knutselen, op de foto gaan met enkele spelers of om iets te drinken.

Wie is lid van de KV Kids Club?

Kinderen jonger dan 12 jaar (geboren na 1 januari 2007) met een abonnement op KV Kortrijk worden automatisch lid van de KV-Kids. Daarmee zijn alle kinderen jonger dan 12 jaar met een abonnement in elke tribune van het Guldensporenstadion lid van de KV Kids Club. De KV Kids Club organiseert op regelmatige basis activiteiten gedurende het voetbalseizoen, en dit zowel op wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen. Kortom, de KV Kids Club is de leukste club van het land! Je vindt de KV Kidsclub in de kantine onder tribune 4.

Praktische info

In tegenstelling tot andere jaren, is het niet meer nodig om je abonnement te laten knippen in de Kidsclub. Door het nieuwe Kidsabonnement, kunnen we automatisch zien of je op de wedstrijd was of niet. Dat maakt het dus nog leuker om naar de kidsclub te komen, er zal meer ruimte zijn om activiteiten te doen!

Tot binnenkort in de KV Kidscorner!