Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

KV Kids: Sinterklaasfilm met KVK-spelers

KV Kids

Op zaterdag 5 december staat er een nieuwe KV Kidsactiviteit op het programma.

Onze KV Kids worden zaterdag 5 december 2015 verwacht in de Kinepolis Kortrijk voor een activiteit met de spelers en technische staf. Onze KV Kids kunnen gratis naar de bioscoop voor de film 'Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes'. Iedereen wordt verwacht vanaf 13u in de Kinepolis Kortrijk. De filmvoorstelling start om 14u en na de filmvoorstelling is er nog een heuse verrassing voorzien voor alle aanwezige kinderen.

Wie

Gratis voor alle KV Kids (kaarten vooraf af te halen op secretariaat KV Kortrijk of Kidscorner). Ook vriendjes, vriendinnetjes, ouders, familie en andere kunnen deze film komen bekijken in aanwezigheid van de spelers en technische staf van KV Kortrijk. Tickets kunnen aangekocht worden aan 2 euro op het secretariaat of op de Kidscorner voor KV Kortrijk - Waasland Beveren op zaterdag 28 november 2015

Wanneer

Zaterdag 5 december 2015 om 14u (aanwezig vanaf 13u).

Wat

Sinterklaasfilm: 'Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes'.

Kaarten beschikbaar vanaf woensdag 25 november op het secretariaat van KV Kortrijk, dit kan tot en met woensdag 2 december 2015. Op zaterdag 28 november voor KV Kortrijk - Waasland Beveren kunnen ook kaarten gekocht of afgehaald worden in de KV Kidscorner, dit kan vanaf 1u voor de wedstrijd.

KV Kids die hun toegangsticket komen afhalen op het secretariaat of in de KV Kidscorner moeten hun KV Kidskaart bij hebben.

Waar

Kinepolis Kortrijk (President Kennedylaan 100, 8500 Kortrijk).