Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

KV Kids: Sint op bezoek bij KV Kortrijk - Waasland Beveren

KV Kids

Zaterdag spelen onze Kerels in het Guldensporenstadion tegen Waasland Beveren. Tijdens deze match krijgen we hoog bezoek op de Veekaa, de Sint komt namelijk langs.

De Sint wordt verwacht omstreeks 18u30 in het Guldensporenstadion. Daarna brengt hij om 19u00 een bezoek aan de Kidscorner in Tribune 4. Onze KV Kids kunnen er dan met de Sint en zijn Pieten op de foto en krijgen leuke geschenkjes.

Onze Sint zal ook de tekeningen inspecteren die onze KV Kids vorige week gemaakt hebben. Ongetwijfeld zal de Sint onder de indruk zijn van de teken- en knutseltalenten van onze KV Kids!

Om 19u45 zullen de Sint en zijn Pieten samen de aftrap geven voor KV Kortrijk - Waasland Beveren! Daarna zal hij dan de match volgen, hopelijk brengt zijn aanwezigheid ons alvast geluk. Hij en KVK rekenen natuurlijk op de steun van de talrijk aanwezige KV Kids!

COME ON YOU KIDS!
 

Op zaterdag 28 november voor KV Kortrijk - Waasland Beveren kunnen ook kaarten gekocht of afgehaald worden voor de Sinterklaasfilm 'Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes'. Dit kan in de KV Kidscorner vanaf 1u voor de wedstrijd. Alle informatie kun je hier terugvinden.