Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KV Kids goochelen met balonnen

KV Kids

Onze KV Kids worden bij thuiswedstrijden verwend met een leuke wedstrijd van hun favoriete Kerels en veel sfeer, maar ook met leuke activiteiten rond het voetbal. Zo is er tijdens KV Kortrijk - KV Mechelen opnieuw een leuke activiteit voorzien voor onze jongste supporters!

Goochelen met balonnen

Zaterdag vanaf 19u00 kunnen onze KV Kids in de Kidscorner (onder Tribune 4) terecht voor een superleuke activiteit. Om goed op te warmen voor KV Kortrijk - KV Mechelen komt er een clown langs die rood-witte balonnen plooit.

Wil jij supporteren met jouw rood-witte balonnen? Kom dan zeker langs in de KV Kidscorner!

Grootouderactie voor KV Kids

Bij KV Kortrijk loopt momenteel een grootouderactie. Samen met oma en opa naar het voetbal van onze Kerels komen is een superleuke belevenis! 

KV Kids kunnen op zelfs gratis hun oma of opa meenemen naar KV Kortrijk - KV Mechelen! Jouw ticket voor oma of opa ophalen, kan enkel op het secretariaat van KV Kortrijk. Vandaag, vrijdag 11 december, is de laatste dag dat dit mogelijk is. Haast je dus naar het secretariaat als ook jij een leuke uitstap wil doen en jouw oma of opa wil verrassen!

Vlag+Sjaalactie!

Om echt goed te supporteren zing je voor de wedstrijd met je sjaal in de handen en zwaai je tijdens de wedstrijd met een rood witte vlag. Jullie steun is van onschatbare waarde voor onze Kerels en daarom biedt KV Kortrijk jullie een supporterspakket aan tegen een voordelige prijs voor de wedstrijd KV Kortrijk - KV Mechelen!*

Koop een sjaal en een vlag voor maar € 25,00 ipv € 35,00!

*Deze actie van tijdens KV Kortrijk - KAA Gent werd wegens succes en winst verlengd!

Wafelenbak door de spelers!

Onze spelers bakken wafels voor het goede doel! Kom jij op woensdagnamiddag 20 december de Kerstvakantie inzetten met lekkere wafels en chocolademelk gemaakt door onze spelers?

Er is een Kerstfotoshoot met de spelers, chocolademelk en warme koffie geserveerd door de spelers, wafels die gebakken werden door de spelers en er is ook een outlet voor wie nog geen rood-wit cadeautje heeft voor onder de Kerstboom!

Kortom een leuke namiddag om de Kerstvakantie te starten en bovendien steun je het goede doel!