Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS
KSK Geluwe

KSK Geluwe

Oefenwedstrijd 3
1
10
Competition type: Oefenwedstrijd 2018-2019

KV Kortrijk

Dubbele cijfers in derde oefenpartij

Matchreport

De Kerels winnen vlot hun laatste wedstrijd in aanloop van de buitenlandse stage in Mierlo (Nederland)!

In de eerste helft waren zowel de thuis- als uitploeg sterk aan de wedstrijd begonnen. De Kerels versierden enkele mooie kansen en kregen een penalty na een knappe actie van Attal. Chevalier zette deze koeltjes om en zorgde zo voor de voorsprong. Het doelgevaar bleef aanhouden en zo kopte onze Captain de 0-2 binnen. Ivanof zette de russtand op het bord met een knap schot net buiten de zestien, 0-3. 

Na de rust zakte Geluwe volledig weg en werd het eenrichtingsverkeer voor onze Kerels. D'Haene kreeg heel veel ruimte op de flank en bood Ajagun zijn eerste van de avond aan met een knappe steekpass. Via een afgeweken schot van D'Haene kwam de bal bij Ouali terrecht, die de 0-5 tegen de touwen legde. Volledig tegen de gang van het spel in, kwam de 1-5 na een verre uittrap van de keeper van Geluwe, waar de spits profiteerde van een inschattingsfout van Camara en de bal mooi over doelman Jarno De Smet lepelde. Wat later volgde de 1-6. Na slecht wegwerken van de verdediging van Geluwe kon Touali simpel binnentikken. De spelers van Geluwe zaten op hun tandvlees en hadden moeite met het bijhouden van de bal en het tempo van het spel. Hiervan profiteerden Van der Bruggen en Attal die via knappe een-tweetjes de verdediging oprolden en zo kon Attal de 1-7 binnenschuiven.

Attal, die weer een dijk van een wedstrijd speelde, werd foutief afgestopt in de zestien. Deze werd koeltjes omgezet door onze nummer 27 Ouali. De 1-9 kwam er na een steekpass van Van der Bruggen voor Touali, die na wat overstapjes zijn schot ziet uiteenspatten op het doelhout. Ajagun volgde knap, kreeg de bal in de voeten en twijfelde niet. De eindstand verscheen op het scorebord na een voorzet van Kristof D'Haene, die werd verwerkt in eigen doel door een verdediger van Geluwe, 1-10!

DIGEST

KV Kortrijk speelde met De Smet, Attal, Kagelmacher, Camara, D’Haene, Van der Bruggen, Lepoint, Azouni ( 46’ Rolland), Ajagun, Ivanof (46’ Jodts), Chevalier (46’ Ouali) en Stojanovic (29’Touali).

Goals: 18’ Chevalier (str.) 0-1, 28’ Van der Bruggen 0-2, 41’ Ivanof 0-3, 48’ Ajagun 0-4, 55’ Ouali 0-5, 63’ 1-5, 67’ Touali 1-6, 68’ Attal 1-7, 71’ Ouali (str,) 1-8, 80’ Ajagun 1-9, 82’ Own goal Geluwe 1-10