Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS
KRC Bissegem KRC Bissegem

KRC Bissegem

Oefenwedstrijd 1
1
9
Competition type: Oefenwedstrijd 2018-2019

KV Kortrijk

Kerels kloppen Bissegem in eerste oefenpot

Matchreport

De Kerels hebben de eerste horde in hun oefencampagne op het nieuwe seizoen vlot genomen. Tweedeprovincialer Bissegem werd met 1-9 geklopt.

KVK kreeg na drie trainingen al meteen een eerste oefenwedstrijd voor de kiezen. Tegenstander was KRC Bissegem in het kader van de Kortrijkse verstandhouding. Trainer De Boeck begon de match met de vertrouwde namen, aangevuld met tester Alioune Camara en Jarne Jodts, een van de talenten uit de KVK-beloftenploeg.

Bij de eerste aanval van de thuisploeg stond de 1-0 op het bord toen een kopbal van Vergeynst achter Bruzzese in doel verdween. De Kerels herpakten zich snel en Chevalier schoot een paar keer naar doel en ook een loepzuivere strafschop werd de Kerels niet gegund. Iets over het half uur knalde Chevalier de verdiende gelijkmaker op het bord en daarna was het hek van de dam voor de Kerels. Chevalier lukte met een knappe lob de 1-2, testspeler Camara potte de 1-3, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft werd het eenrichtingsvoetbal nog meer beloond met goals, soms van een uitstekende makelij. Stojanovic nette al snel de 1-4, terwijl Atal vanuit een scherpe hoek vanop links de vijfde goal scoorde.

Ook de jongeren Gantois, Hoxha en Prez pikten hun doelpuntje mee. De negende en laatste goal kwam van de voet van Stojanovic die net als Chevalier twee keer scoorde.

Een prima start dus van de Kerels die het dinsdag opnemen tegen Mandel United (2de Amateurs) in Ingelmunster.

DIGEST

KVK speelde met Bruzzese ('46 De Smet), D'Haene ('70 Prez), Kumordzi ('46 Van Der Bruggen), Kagelmacher ('46 Hoxha), Chevalier ('46 Stojanovic), Camara, Lepoint, Jodts, Ivanof ('46 Gantois), Azouni en Atal.

Goals : 2' Vergeynst (1-0), 36' Chevalier (1-1), 39' Chevalier (1-2), 45' Camara (1-3), 47' Stojanovic (1-4), 60' Atal (1-5), 65' Gantois (1-6), 71' Hoxha (1-7), 75' Prez (1-8), 77' Stojanvoc (1-9)

KRC Bissegem - KV Kortrijk 1-9