Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS
De Visputten De Visputten

KFCO Beerschot Wilrijk

Oefenwedstrijd 5
1
1
Competition type: Oefenwedstrijd 2018-2019

KV Kortrijk

KVK speelt 1-1 gelijk tegen Beerschot-Wilrijk

Matchreport

De Kerels ontmoetten in een zonovergoten en warm Hoboken donderdagavond Beerschot Wilrijk. De club uit 1B werd vorig jaar vicekampioen en doet dit jaar opnieuw een gooi naar promotie naar 1A.

KVK startte met de nieuwkomers Naderi en Mboyo, Bruzzese stond in de goal en de jongeren Jodts en Hoxha stonden aan de aftrap. De wedstrijd die enkel door Beerschot-supporters mocht worden bijgewoond begon uitstekend voor KVK dat al snel enkele kansjes kreeg en via Ouali op de paal schoot in minuut zes. Net voor halfweg klommen de Kerels op voorsprong na balverlies bij de thuisploeg. Chevalier schotelde de 0-1 op een presenteerblaadje aan Ajagun aan. De bezoekers bleven baas in een genietbare en goeie eerste periode. Ouali botste bij zijn poging op de Beerschot-keeper. Een verdiende 0-1 bij de rust, al had Brogno eigenlijk moeten scoren voor de thuisploeg.

In de tweede helft wisselde coach De Boeck zijn team op zes plaatsen. Ondermeer D’Haene en Van Der Bruggen kwamen in het team. Beerschot herstelde het evenwicht en zette meer druk. Dat leverde meer balbezit op en ook een goal van Hoffer goed 25 minuten voor tijd. In de slotfase zocht KVK nog naar de 1-2 maar de winninggoal viel niet meer.

Zaterdag ontvangt KVK op haar fandag FC Metz uit de Ligue 2, dinsdag wordt de oefencampagne besloten met een duel in Harelbeke (2de Amateurs).

De Kerels speelden met Bruzzese, Kagelmacher (46' Lepoint), Naderi, Jodts (46' D’Haene), Azouni (73' Rolland), Ouali (46' Gantois), Hoxha (46' Ivanof), Rolland (46' Van Der Bruggen), Ajagun (73' Hoxha), Chevalier (46' Toualy) en Mboyo (46' Stojanovic).
Geel : Hoxha

Beerschot Wirlijk - KV Kortrijk 1-1