Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Kerels verslaan RC Lens in een vriendschappelijke partij met 2-1

Nieuws

De Kerels hebben op zaterdagmiddag Racing Club de Lens verslagen met 2-1.

De partij werd gespeeld achter gesloten deuren zonder publiek. KVK kwam op de 20ste minuut op voorsprong na een mooie vrijschopgoal van Lukas Van Eenoo. Vier minuten later kwamen de bezoekers goed weg toen een kopbal van Kage op de deklat belandde. Net over het half uur kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na een goal van Chouiar op assist van Bostock (ex-OH Leuven). Net voor de rust trapte Ouali nog eens op doel maar de keeper van de Noord-Fransen pakte de bal : 1-1 halfweg.

Net over het uur kwam KVK ei zo na aan de 2-1 maar een kopbal van Budkivskyi zoefde maar net over de lat. Vijf minuten voor tijd viel de goal toch toen Duplus (ex-Antwerp) een strafschopfout begin en Idir Ouali de elfmeter rustig in de rechterbenedenhoek binnentrapte.

KVK startte met Bruzzese, Makarenko, Kagelmacher, Kovacevbic, Rougeaux, De Smet, Kage, Van Eenoo, Budkivskyi, Azouni en Ouali. Op de bank zaten Ajagun, Chevalier, Van der Bruggen, Galens, Kaminski, D'haene, Van Loo en Perbet. Die laatste kreeg zijn eerste speelminuten bij de Kerels.

KV Kortrijk - RC Lens 2-1