Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Kerels spelen gelijk in oefenpot tegen KSV Roeselare

Matchreport

De Kerels speelden op donderdagavond een oefenpot tegen de buren van KSV Roeselare. Veel basisspelers van vorig seizoen begonnen aan de partij.

KVK begon met veel aanvalslust aan de partij. Onder impuls van een sterke Ajagun – hij schoot 3 keer op doel in het openingskwartier ­– trokken de Kerels de lakens naar zich toe. Toch was het Roeselare die in minuut 30 op voorsprong kwam na balverlies van Lepoint. Saviour nam het cadeau graag aan en zette de 1-0 op het scorebord. Niet veel later gebeurde bijna hetzelfde scenario. Lepoint leed opnieuw balverlies, maar nu zorgde Kaminski voor de redding op de doorgebroken Samyn. Dat betekende meteen ook het laatste wapenfeit van de eerste helft.

Doelpunt afgekeurd

Roeselare kwam met enkele frisse namen uitstekend uit de kleedkamer. Na amper 5 minuten leek Cornet de score te verdubbelen, maar de VAR – aanwezig bij deze oefenpot – keurde het doelpunt af voor een aanvallende fout. De tweede helft begon goed, maar daarna verwaterde de partij. Kersverse aanwinst en oude bekende Mboyo kreeg nog een klein halfuur om zich te tonen. Ook Stojanovic, Rolland en tester Touali werden in de ploeg gedropt. Mboyo leek meteen te scoren, maar zijn kopbalgoal werd afgekeurd voor buitenspel. KVK pakte uit met een slotoffensief en dat loonde. In de absolute slotfase knikte de ingevallen Stojanovic de gelijkmaker tegen de netten.

KVK begon de partij met: Kaminski, Kagelmacher, Azouni, Ajagun, Chevalier, Van der Bruggen, Lepoint, Hoxha, Atal, Ouali, D’Haene

Kwamen in: Bruzzese, Mboyo, Touali, Stojanovic, Rolland

Doelpunten: 20’ Saviour 1-0, 90' Stojanovic 1-1