Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Karim Belhocine op bezoek bij de VETEX shotters

KVK-TV

De VTEX sjotters zijn geen onbekende voor KV Kortrijk. Reeds voor het 5e seizoen draagt KV Kortrijk het peterschap van deze sociaal sportieve voetbalclub. De spelers bestaan voornamelijk uit mannen die in een kwetsbare situatie leven.

Door middel van voetbal wordt geprobeerd om samen met de begeleiders een aantal competenties te versterken. Zo moeten spelers op tijd komen, omgaan met frustraties, enz. net als in het dagelijkse leven. Er wordt wekelijks getraind op woensdag en op donderdag spelen ze onderlinge wedstrijden. Op geregelde tijdstippen wordt vanuit de Belgian Homeless Cup tornooien georganiseerd waarbij gespeeld kan worden tegen andere Homeless Teams uit de Pro League.

Het peterschap van KV Kortrijk vertaalt zich op verschillende vlakken. KV Kortrijk voorziet jaarlijks werkingsmiddelen en zorgt dat er trainings- en wedstrijduitrustingen voorzien zijn voor de ploeg. Daarnaast krijgen de spelers elk seizoen een bezoekje van enkele spelers en/of staff. Zo zijn in het verleden Hein Vanhaezebrouck en Yves Vanderhaeghe op training langs geweest. Woensdag 1 maart maakte Karim Belhocine zijn opwachting en verbaasde de spelers met een doorgedreven opwarming en techniektraining. Een warme ontmoeting tussen het team en onze sportief directeur. Geniet zelf van de hartverwarmende beelden.

Karim Belhocine op bezoek bij de vetex shotters