Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Jongeren in Marokko kregen KVK-tenue

KVK+

Een twintigtal jongeren van Prizma Campus College Izegem en het Sint-Aloysiuscollege Menen trokken op inleefreis naar Marokko. Daar schonken de leerlingen verschillende tenues van voorbije seizoenen van onze Kerels aan de straat- en weeskinderen.

Dit jaar kon Prizma Campus College van Izegem de oudere straatkinderen verrassen met prachtige truitjes van het voorbije seizoen van KV Kortrijk. Om hun nieuwe tenues in te spelen organiseerden de zesdejaars van het Prizma Campus College van Izegem een wedstrijd waarin ze het opnamen tegen de straat- en weeskinderen van Marokko.

Karsten Vandendriessche, de physical coach van KV Kortrijk, werkte hiervoor samen met de school waar hij vroeger lesgaf.

Een leuke quote over de onderlinge wedstrijd tussen de leerlingen en de jongeren van Marokko:

"We moeten eerlijk toegeven dat de straatkinderen een klasse beter waren dan onze leerlingen. Uit dankbaarheid lieten ze ons toch enkele goals scoren, de eindstand werd 4-4. Het werd een onvergetelijke ervaring. De tenues van KVK worden bijgehouden in de Association Ahli (het huis voor de straatkinderen), zodat ze kunnen gebruikt worden bij elke voetbalmatch. Hartelijk dank aan KVK!"