Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Iraanse verdediger voorgesteld bij KVK

Nieuws

Mohammad Naderi, een 21-jarige Iraanse verdediger, werd zopas voorgesteld bij KV Kortrijk.

Mohammad Naderi staat in eigen land gekend als een groot talent. Op 18-jarige leeftijd maakte hij de overstap van de beloften van Moghavemat Teheran uit de Iraanse 2e klasse naar Tractor Sazi Tabriz Football Club of Tractor Sazi FC uit de Iraanse 1e klasse. In zijn eerste seizoen speelde hij 1 wedstrijd in de competitie en 1 wedstrijd in de Iraanse Beker.

Het seizoen erna werd hij uitgeleend aan Football Club Nassaji Mazandaran uit de Iraanse 2e klasse, die zijn thuiswedstrijden speelt in het Vatani Stadion (15.000 toeschouwers). Hij speelde een sterk seizoen en zorgde mee voor de promotie naar de hoogste afdeling met onder andere 1 doelpunt en 1 assist.

Afgelopen seizoen speelde Naderi opnieuw bij Tractor Sazi FC uit Tabriz, één van de grootste steden uit Iran met een bevolking van 1,5 miljoen inwoners. Afgelopen seizoen was Mohammad Naderi een vaste waarde bij Tractor Sazi FC, die zijn thuiswedstrijden speelt in het Yadegar-e Emam Stadion (66.833 toeschouwers).

De club wist zich het seizoen ervoor te kwalificeren voor de Aziatische Champions League, nadat het de finale van de Hazfi Cup (Iraanse beker haalde) en eindigde op een 3e plaats in de competitie.

Mohammad Naderi was één van de revelaties vorig seizoen in de Iraanse 1e klasse. De snelle en krachtige linkerflankverdediger, die ook uit de voeten kan als centrale verdediger of verdedigende middenvelder, schopte het tot de pre-selectie van de Iraanse WK-selectie.

De 1m88 grote verdediger tekende een contract voor 4 seizoenen bij KV Kortrijk en sluit vandaag al meteen aan op de trainingen, nadat hij gisteren zijn medische testen met glans had doorstaan na een lange vliegreis.

Welcome Mohammad