Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Informatie KFC Aalbeke - KV Kortrijk

Ticketing

Vrijdag om 19u wordt de voorbereiding van KV Kortrijk op gang getrapt met de eerste oefenwedstrijd van onze Kerels: KFC Aalbeke Sport - KV Kortrijk.

Vrijdag 24 juni om 19u spelen onze Kerels op het Olympiadeplein in Marke tegen KFC Aalbeke Sport. De eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding van het seizoen 2016-2017.

Het volledige oefenprogramma kun je hier nalezen.

Tickets voor deze wedstrijd kun je aan de deur kopen (8 euro), maar ook op het secretariaat van KV Kortrijk (voorverkoop 7 euro). Dit kan tot en met vrijdag 17u. Het secretariaat van KV Kortrijk is vrijdag uitzonderlijk al gesloten om 17u! Gelieve hier rekening mee te houden.

Supporters die afzakken naar de eerste oefenwedstrijd en nog geen abonnement hebben, kunnen hun abonnement ook aankopen aan het Olympiadeplein in Marke. Dit zal kunnen vanaf 18u. Betalen voor je abonnement seizoen 2016-2017 zal je daar cash en met bancontact kunnen.

Daarnaast kun je ook nog steeds je abonnement aankopen op het secretariaat van KV Kortrijk en heel makkelijk en veilig online!

Ook op de eerste training, de Open Showtraining, is het secretariaat uitzonderlijk open en kun je er terecht voor je abonnement.