Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

'Ik verwacht een fijne afsluiter van mijn team'

Nieuws

Ook voor de laatste wedstrijd van het seizoen was de pers welkom. Coach Glen De Boeck blikte vooruit op de trip naar het Waasland.

Voor mij is de slotmatch een wedstrijd als een ander. Er wordt scherp getraind maar de spoeling wordt dun. Makarenko speelt niet meer, Palmer-Brown heeft last aan de heup en laat zich onderzoeken in Manchester. Ook Stojanovic is er niet bij omwille van rugproblemen. Ik verwacht toch een fijne afsluiter van mijn team. We gaan het doen met de jongens die er zijn, we gaan voluit voor de overwinning.

We moeten niet te veel focussen op Teddy Chevalier, al zou het leuk zijn als hij toch nog topschutter wordt. Het teambelang gaat echter voor. Harbaoui krijgt nu toch nog een extra kans, dat is jammer. Als je tijdens het seizoen je regels moet aanpassen vind ik dat toch belachelijk. Eigenlijk zouden ze best stoppen na 30 speeldagen en dan is Teddy de verdiende winnaar. Hij moet fier zijn op het seizoen dat hij gespeeld heeft. Eigenlijk is die prijs er al. Die 8-0 was trouwens geen normale uitslag, Harbaoui heeft er voor gezorgd dat Zulte een remonte kon doen, maar de verdiende winnaar van de Gouden Stier loopt in Kortrijk rond.

Kerels wonnen heenmatch met 4-1