Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Hornby scoort de winnende treffer

Matchreport

Ter gelegenheid van de winterbreak speelden onze Kerels gisteren een oefenwedstrijd op het veld van FC Gullegem (2de amateur). De Kerels wonnen deze partij met 1-2.

Gisterenavond 7 januari gaven onze Kerels FC Gullegem partij voor een oefenwedstrijd daags voor hun teambuilding. Onze Kerels startten met verschillende wissels t.o.v. de laatste competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge. Jonkies Van Mol, Bendianishvili, Van Den Bossche en Bostoen kregen speelminuten. Aan de kant van FC Gullegem stonden er twee oud-jeugdspelers van KV Kortrijk aan de aftrap nl. Victor Van De Wiele & Jarne Jodts.

In tien minuten op en over FC Gullegem 

De wedstrijd lag lange tijd in evenwicht tot de nummer 9 van Gullegem er iets over halfweg de eerste helft 1-0 van maakte met een verre kopbal. Na de rust wisselde coach Vanderhaeghe 6 spelers. Iets na het uur wist Julien De Sart de Kerels langszij te brengen met eveneens een kopbal op aangeven van D'Haene via een corner. Met nog een kwartier spelen wordt Hornby de diepte ingestuurd en omspeelt hij de keeper en tikt simpel binnen. Eindstand 1-2.

DIGEST
Ezekiel (45'Hornby), Kage (45' Ocansey), Van Der Bruggen, De Sart, Bendianishvili (45' Van Den Bossche), Azouni (45' Ajagun), D'Haene, Kagelmacher (45' Tuta), Van Mol (45' Bostoen), Golubovic en Bruzzese.

Goals: 1-0 29' Dekiere, 1-1 65' De Sart, 1-2 75' Hornby

Scheidsrechter: Kenneth Dhondt

Kapitein VDB in duel met oud-jeugdspeler Jodts