Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Hoe deden de internationals het?

Nieuws

Tijdens de interlandbreak werden vier spelers van KV Kortrijk opgeroepen om voor hun land te spelen. Wie presteerde wat met zijn ploeg? Dat lees je hier!

Faïz Selemani werd met Comoren uitgeschakeld voor de kwalificatie voor het WK in Qatar (2022). Tijdens ronde 1 van hun kwalificatiecampagne moest Togo in een heen- en terugwedstrijd opzij worden gezet. Helaas voor Faïz en Comoren, speelden ze in hun thuiswedstrijd 1-1 gelijk en waren de Togolezen een maatje te sterk in de returnwedstrijd. Toen verloren ze met 2-0.

Fraser Hornby raakte uiteindelijk toch fit voor de U21 EURO kwalificatiewedstrijd van Schotland op bezoek bij Kroatië. De Schotten stonden lange tijd op achterstand, maar na twee goede wissels van de coach werd het 1-2 net voor affluiten. Fraser speelde de volledige wedstrijd.

Nihad Mujakic speelde met de U21 van Bosnië & Herzegovina gelijk tegen België. In het King Power at Den Dreef Stadion kwamen beide ploegen niet verder dan een 0-0. Nihad speelde de ganse wedstrijd als linker centrale verdediger.

Foto: www.nfsbih.ba

 

Maxim Deman zat op de bank tijdens de vriendschappelijke interland tegen de U19 van Portugal. Deze wedstrijd verloor België met 1-2. De tweede vriendschappelijke wedstrijd speelden ze 2-2 gelijk tegen Tsjechië. Maxim stond de tweede helft in doel en wist zijn netten schoon te houden.