Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Het is een cruciale wedstrijd om mee te zijn."

Nieuws

Yves Vanderhaeghe sprak de verzamelde pers toe tijdens het wekelijkse persmoment in aanloop van de wedstrijd tegen KV Oostende

Nabeschouwing Standard Luik – KVK

"Azouni viel in op Standard maar hij zakte te veel terug naar achter waardoor we plots met vijf gingen verdedigen, wat absoluut niet gevraagd was. Hij heeft nochtans een actie in zijn voeten en kan ook zorgen voor veel dreiging. Hij toont zich de laatste tijd terug goed op training. De concurrentie zorgt ervoor dat de werkkracht op training groter wordt wat ten goede komt voor de ploeg."

"Golubovic twijfelde te veel op Standard. Het vooruit voetballen mankeerde iets te veel, desondanks gaf hij wel een fantastische center op Ocansey die dan naast kopte. Enkele verkeerde balcontroles zorgden dan voor balverlies en hij pakte erna nog een (lichte) gele kaart. Rougeaux viel dan in en speelde zijn match zonder meer. Hij heeft de ervaring ook om Larry vooruit te sturen maar dat gebeurde niet. De drang voor een tweede doelpunt was er te weinig."

"Door het verlies waren de spelers gefrustreerd, wetende dat ze een unieke kans lieten liggen om mooi op te schuiven in de ranglijst. Ik hoop dat mijn spelers de frustratie van op Stadard meenemen en zeggen tegen elkaar, “Vandaag zal het geen waar zijn!”."

"Hervé Kage blesseerde zich aan zijn rechterzij. Hij liep een kleine scheur op. Het komt niet veel voor dat er daar iemand een scheurtje oploopt. Maar goed, hij heeft er enkel last van bij bepaalde bewegingen dus zullen we snel terug op hem kunnen rekenen."

Voorbeschouwing KV Oostende

"Het is een cruciale wedstrijd om mee te zijn. Palaversa (geleend van Manchester City) is een erg goede speler, maar met hem moeten we geen rekening houden aangezien hij geblesseerd is. Brech (Capon) zal er denk ik ook niet bij zijn. De invallers van Oostende hebben het echt goed gedaan. Over Oostende moeten we ons nog niet uitlaten. Ze hebben een goeie ploeg, maar het seizoen is inderdaad nog lang."

"Fraser (Hornby) heeft jammer genoeg zijn enkel omgeslagen tijdens de training. Die jongen heeft veel goesting en goeie wil. Ik had hem graag in mijn selectie opgenomen om wat meer power te hebben vooraan, maar het is nu zo."

Voorbeschouwing Golubovic