Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Grootouderactie bij KV Kortrijk

Ticketing

Een avondje KV Kortrijk is een onvergetelijke gebeurtenis voor jong en oud! Daarom doen we bij KV Kortrijk de "grootouderactie", een unieke mogelijkheid om samen met jouw grootouders een leuke avond te beleven tijdens KV Kortrijk - KV Mechelen!

Grootouderactie

Jong en oud kunnen samen genieten van een onvergetelijke avondje voetbal in het Guldensporenstadion. Kom samen met je oma of opa naar het voetbal en geniet van deze unieke voordeelactie!

KV Kortrijk - KV Mechelen

Deze actie loopt vanaf vandaag voor de wedstrijd KV Kortrijk - KV Mechelen van zaterdag 16 december 2017 in het Guldensporenstadion, aftrap om 20u00!

Voordeelactie

Koop als grootouder (of kleinkind) een ticket voor de wedstrijd KV Kortrijk - KV Mechelen en dit kun je doen tegen een gunstig voordeeltarief! Een -12 jarige die samen met oma of opa naar deze wedstrijd komt kijken krijgt zijn ticket gratis!

Heb jij een swingende oma of opa en wil je samen met hen naar KV Kortrijk - KV Mechelen komen! Profiteer dan nu van dit unieke voordeel!

KV Kids

Alle KV Kids kunnen een gratis ticket komen afhalen op het secretariaat van KV Kortrijk! Samen met jouw oma of opa naar het Guldensporenstadion voor KV Kortrijk - KV Mechelen! Verras jouw oma of opa en neem ze mee voor een leuk avondje voetbal!