Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Groen-zwart uitgelicht

Nieuws

Komende zaterdag 20 april spelen onze Kerels in het Jan Breydelstadion tegen Cercle Brugge. Deze vijfde wedstrijd van Play-Off 2 gaat door om 20u00. Hoe zijn de resultaten van "de Vereniging"? Dat lees je hier!

Reguliere competitie

Groen-zwart eindigde de reguliere competitie op een dertiende plaats. Hun laatste overwinning dateerde van speeldag 19, toen bezegelden ze het lot van toenmalige trainer Hein Vanhaezebrouck door thuis met 2-1 te winnen van RSC Anderelecht. Het zou duren tot speeldag 3 in de Play-Offs vooraleer 'de Vereniging' nog eens drie punten wist te pakken (2-3 op Moeskroen).

Onderlinge confrontaties

Op speeldag 12 trokken onze Kerels naar het Jan Breydelstadion. Rood-wit had het betere van het spel, versierde kans na kans, maar keerden huiswaarts met een punt. 
"De eerste helft leek allesbehalve een duel tussen twee ploegen uit de middenmoot. KV Kortrijk speelde als een play-off 1-ploeg en greep Cercle van bij de aftrap bij de keel." aldus Sporza.

In de terugronde wonnen onze Kerels thuis met 2-1 van Cercle Brugge. Bondscoach Martinez zag in het Guldensporenstadion hoe onze spits Felipe Avenatti de achterstand in de slotfase omboog tot een overwinning.

Kerels met een verleden

Voor Kristof D'Haene en Jovan Stojanovic, beiden ex-spelers van groen-zwart, is dit altijd een speciale wedstrijd. 

Moedig jij onze Kerels aan in Jan Breydel? Ticket- en businfo vind je hier!