Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Gigantisch vertrouwen!"

Nieuws

Glen De Boeck, nieuwe hoofdtrainer van KV Kortrijk, stond zopas ook de verzamelde pers te woord.

Glen De Boeck bedankte KV Kortrijk voor de kans en het vertrouwen, maar sprak meteen ook zijn vertrouwen uit in KV Kortrijk. "Ik heb gigantisch veel vertrouwen in de ommekeer bij KV Kortrijk", sprak Glenn De Boeck de pers toe.

Onze nieuwe hoofdtrainer wordt ook herenigd met enkele bekende gezichten waarmee hij reeds gewerkt heeft: Kagelmacher, Lepoint, Kage, Kaminski, De Smet, Van Eenoo,... "De kwaliteit is aanwezig en het is vooral belangrijk dat ik er terug een ploeg van maak met veel vertrouwen", volgens De Boeck, "we gaan dit doen met een gezonde dosis positivisme, met enthousiasme, beleving en gedrevenheid. Een duidelijke visie en een duidelijke spelstijl!"

We werden voorlopig karig beloond en daarin is het volgens De Boeck belangrijk om de West-Vlaamse mentaliteit en de identiteit terug te vinden van deze club: keihard werken voor elkaar, niet omkijken en de supporters verdienden dit ook. "Ik zou de supporters dan ook willen oproepen om van het Guldensporenstadion opnieuw een oninneembare vestiging te maken, het enthousiasme en de vibes die hier vroeger op de tribune leefden zou ik graag snel zien terugkomen", besluit de nieuwe hoofdtrainer van KV Kortrijk.

Voorstelling Glen De Boeck