Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Geslaagde oefenpot: 3-0 tegen Charleroi

Matchreport

Tijdens de interlandbreak oefenden onze Kerels thuis tegen de Zebra's van Sporting Charleroi. Trainer Yves Vanderhaeghe startte en eindigde met dezelfde elf spelers die wat minuten en ervaring konden opdoen.

Kerels vroeg op voorsprong

Jovan Stojanovic bewijst weer zijn waarde. Rolland schildert een vrije trap op het hoofd van Lepoint, die verlengt naar Stojanovic om de 1-0 binnen te tikken net na het kwartier. Met enorm veel drang naar voren en zijn positiespel wist Stojanovic ook in de tweede helft te scoren op aangeven van Rolland. Imoh Ezekiel kon nog voor de tweede treffer van Stojanovic de bordjes op 2-0 zetten.

Sleutelmoment:

De Zebra's kwamen de tweede helft steeds meer druk zetten en versierden enkele mooie kansen. Op dat moment zet Ezekiel zich goed door op de flank en weet vanuit een scherpe hoek de dubbele voorsprong binnen te knallen. Charleroi was nog aan het bekomen van het doelpunt en toen schoot Stojanovic het leer door de benen van Descamps om de 3-0 eindstand vast te leggen. De mannen van Belhocine kregen nog een penalty, maar die werd knap gepakt door Jakubech die zijn netten schoon weet te houden.

DIGEST

KVK speelde met Jakubech; Batsula, Kovacevic, Tuta, Golubovic, Rolland, Azouni, Stojanovic, Ezekiel, Ivanof en Lepoint. (geen wissels)

Goals : Stojanovic (16', 81'), Ezekiel (71')
Geel : Rolland, Azouni
Toeschouwers : /

KV Kortrijk - S. Charleroi 3-0