Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Generation 19 voor €5 naar KVK - Waasland Beveren

Ticketing

Op zaterdag 2 december speelt KV Kortrijk in het Guldensporenstadion tegen Waasland Beveren. Een belangrijke match voor onze Kerels, waarbij we op jullie steun rekenen! KV Kortrijk pakt nu uit met een unieke actie voor iedereen tussen 13 en 25 jaar oud!

Ben jij tussen 13 en 25 jaar oud? Dan behoor jij tot de GENERATION 19 van KV Kortrijk! Iedereen van GENERATION 19 kan voor slechts €5,00 euro de wedstrijd KV Kortrijk - Waasland Beveren bijwonen! Deze ticketactie is geldig in Tribune 2 en Tribune 4 van het Guldensporenstadion. Een ticket kost daar normaal respectieveleijk €14,00 of €17,00.

Deelnemen aan deze actie kan door je via deze link te registreren. Na registratie ontvang je een unieke promocode via mail, die je kunt gebruiken om je ticket online aan te kopen via de ticketshop van KV Kortrijk.

Vanaf donderdag 30 november kun je ook terecht in het secretariaat voor deze actie!

Kom je liever langs op het secretariaat voor deze ticketactie? Dit kan vanaf donderdag 30 november. Kom met je identiteitskaart en de gegevens van de vrienden tussen 13 en 25 jaar oud naar het secretariaat om je ticket(s) aan €5,00 te kopen!

Het secretariaat is open op donderdag en vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u.