Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Generation 19 gaat voor 5€ naar KVK - Moeskroen

Ticketing

Voor KV Kortrijk - Moeskroen pakken we uit met een unieke actie voor Generation 19!

Generation 19

Iedereen tussen 13 en 25 jaar behoort tot Generation 19 bij KV Kortrijk.

Voor €5 naar KVK - Moeskroen

Tussen 13 en 25 jaar? Dan kun je dankzij deze unieke ticketingactie voor €5 naar de derby tussen KV Kortrijk en Moeskroen. Een wedstrijd in het teken van Generation 19, met pre- en afterparty op het Kouterplein!

Vanaf 19u wordt een DJ voorzien op het Kouterplein om het feestje in te zetten, ook na de wedstrijd zal de DJ op het Kouterplein voor de nodige feestdeuntjes zorgen. 

Kom samen met vrienden en vriendinnen naar KV Kortrijk - Royal Excelsior Moeskroen voor slecht 5,00 euro en maak er een knallende avond van in het Guldensporenstadion!

Hoe?

Kom langs op het secretariaat om je tickets via deze actie te kopen! Het secretariaat is donderdag open van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. Op vrijdag is het secretariaat open met gewijzigde openingsuren, dan is het secretariaat open van 9u tot 12u en van 14u tot 16u.

Iedereen tussen 13 en 25 jaar die ingeschreven is op onze nieuwsbrief kreeg een unieke code toegestuurd om online een ticket aan te kopen. Abonnees kunnen een vriend of vriendin meenemen voor €5. Dankzij de unieke kortingscode die ze via mail toegestuurd kregen, kunnen ze online een ticket kopen.