Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Gary Kagelmacher is een Kerel!

Nieuws

Gary Kagelmacher heeft deze namiddag succesvol zijn medische testen afgerond.

Gary Kagelmacher (21 april 1988) komt met een definitieve transfer over van de Israëlische topclub Maccabi Haifa. Gary is een oude bekende in het Belgisch voetbal. Hij kende een wervelende start in de Jupiler Pro League toen hij in het seizoen 2010-2011 overgenomen werd door Germinal Beerschot van Real Madrid.

De Uruguayaan steelde de harten van menig voetballiefhebber. Hij koppelde vista en stevig verdedigen aan het nodige voetballend vermogen. Nadat hij bij de hoofdmacht van Real Madrid op 19-jarige leeftijd 1 maal in actie was gekomen in seizoen 2008-2009, werd hij in zijn eerste seizoen bij Beerschot vaste waarde en een absolute revelatie in de competitie. Bij Beerschot speelde Gary ondermeer samen met Thomas Kaminski. In zijn eerste seizoen scoorde hij 3 doelpunten in 21 competitiewedstrijden en in zijn 2e seizoen scoorde hij 4 doelpunten in 19 competitiewedstrijden. Tijdens de winterstop maakte hij de overstap naar de Franse topclub AS Monaco, die het seizoen erna de promotie kon afdwingen naar de Ligue 1. In het kampioenenseizoen scoorde Gary 3 doelpunten in 35 wedstrijden.

Daarna speelde Gary Kagelmacher nog een seizoen voor Valenciennes in de Ligue 1. Het seizoen daarna trok hij naar de 2e club uit München: 1860 München, die uitkomt in de 2. Bundesliga. Ook bij die Löwen was hij een onbetwiste titularis en prikte hij geregeld zijn doelpuntje mee.

Vorig seizoen kwam Gary Kagelmacher uit voor de Israëlische topclub Maccabi Haïfa. Hij was er opnieuw onbetwiste titularis en kapitein van de club. Hij werd er verkozen tot beste speler van het seizoen. 

De 29-jarige Gary Kagelmacher komt met de nodige ambitie en internationale ervaring naar het Guldensporenstadion. Hij tekende een contract voor 2 seizoenen met een optie voor nog een extra seizoen.