Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Galamatch: KVK - FC Samara

Ticketing

De tegenstander voor de galamatch van KV Kortrijk op de fandag is bekend: FC Krylia Samara.

De fandag van KV Kortrijk op zaterdag 23 juli 2016 in het Guldensporenstadion is precies een week voor de reguliere competitie start. Het uitgelezen moment voor de Kerels om het volledige elftal te presenteren en nog een laatste keer te oefenen tegen een sterke tegenstander.

De tegenstander voor de galawedstrijd is bekend: FC Krylia Sovetov Samara. De ploeg van trainer Francky Vercauteren en de nummer 9 uit de Russiche Eerste Klasse. De fandag start om 12u met allerlei activiteiten. Om 14u30 wordt de wedstrijd op gang getrapt.

Abonnees van KV Kortrijk kunnen de wedstrijd gratis volgen. Het secretariaat is open voor abonnementen aan te schaffen van 9u tot 17u. We raden supporters wel aan om vooraf al je abonnement aan te schaffen om de lange wachtrijen te vermijden. Niet-abonnees dienen een ticket aan te kopen voor deze galawedstrijd, een ticket voor deze wedstrijd kost 5 euro. Tickets voor deze galawedstrijd kunnen de dag van de wedstrijd zelf aangekocht worden, maar kunnen ook vooraf op het secretariaat van KV Kortrijk aangekocht worden.

De fandag zelf is volledig gratis en is voorzien van een overvol programma vol animatie en een gezellige familiale sfeer.