Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Extra's voor de KV Kids

KV Kids

Onze KV Kids worden op elke thuiswedstrijd verwend met leuke extra's. Ook op zaterdag 18 november om 20u00 tegen STVV zal dit opnieuw het geval zijn en staat er heel wat op het programma voor de KV Kids!

KV Kidsmuts

Bij de vorige thuiswedstrijd kregen onze KV Kids hun eigen originele KV Kidsmuts! Deze muts werd door de KV Kids verkozen tot mooiste muts enkele maanden eerder. De vorige match mochten de KV Kids hun gratis muts reeds ophalen, omdat enkele KV Kids hun muts toen niet konden ophalen, krijgen ze zaterdag een nieuwe kans.

Opnames dansmoves

Tijdens de wedstrijd komt KVK-tv langs in de familietribune. Doe jouw dansje of gekke move voor de camera en wie weet kom jij wel op een leuk promotiefilmpje van KV Kortrijk! Train jij thuis alvast jouw beste moves voor zaterdag?

Onze Kerels rekenen op de massale steun van onze KV Kids om tegen STVV de 3 punten thuis te houden in het Guldensporenstadion!

Come on you KIDS!

Nog op zoek naar een passende sjaal voor bij jouw KV Kidsmuts? Tijdens KV Kortrijk - Sint Truiden kun je genieten van een leuke sjaalactie bij KV Kortrijk! Alle sjaals in de fanshop zijn dan namelijk aan €10,00!

Meer info lees je hier.