Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Eric Ocansey nieuwe wervelwind voor KVK

Nieuws

KV Kortrijk kon zich vandaag versterken met jong aanvallend geweld. Eric Ocansey één van de smaakmakers bij KAS Eupen in de voorbije seizoenen maakt definitief de overstap naar het Guldensporenstadion.

De jonge Ghanese voetbalbelg van 21 jaar, op 22 augustus 2019 wordt hij 22 jaar, is een rechterflankaanvaller. Hij geldt als een van de grote beloftes uit de Jupiler Pro League. Debuterend op 18-jarige leeftijd voor KAS Eupen in de Proximus League op 10 november 2015 in en tegen Cercle Brugge.

In zijn eerste seizoen goed voor 23 wedstrijden en 3 doelpunten en een promotie naar de Jupiler Pro League met KAS Eupen. Ook in zijn eerste seizoen op het hoogste niveau toonde Eric meteen staaltjes van zijn kunnen met 5 doelpunten en 7 assists in 24 wedstrijden.  Het seizoen erna speelde hij 37 competitiewedstrijden en was hij goed voor 6 doelpunten. De aalvlugge en technisch vaardige winger speelde vorig seizoen 31 competitiewedstrijden. Op 21-jarige leeftijd al 92 wedstrijden op het hoogste niveau, 13 doelpunten en 10 assists.

Eric Ocansey ondertekende vandaag een overeenkomst bij de Kerels voor 4 seizoenen, tot 2023. Hij zal bij de Kerels spelen met het nummer 51. KV Kortrijk is verheugd om zo’n beloftevolle speler bij de club te mogen verwelkomen.

Eric sluit morgen, vrijdag 19 juli 2019 aan op de training van onze Kerels.