Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

ENKEL voorverkoop voor KV Kortrijk - R Antwerp FC

Ticketing

KV Kortrijk jaagt bekersucces na en neemt het in de 1/8e Finale van de Croky Cup op tegen R Antwerp FC. In 1 wedstrijd wordt gespeeld wie er naar de kwartfinale mag.

GEEN LOKETVERKOOP, ENKEL VOORVERKOOP

Door de uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen die er genomen worden om supportersvermening tijdens deze wedstrijd tegen te gaan, kunnen enkel geïdentificeerde abonnees een ticket kopen voor deze wedstrijd. Abonnees kunnen een ticket voor zichzelf en voor 4 vrienden kopen na registratie.

Tickets aankopen voor deze wedstrijd kan enkel in voorverkoop. Op de dag van de wedstrijd zullen de loketten gesloten zijn.

Alle tickets dienen op naam gekocht te worden, op de dag van de wedstrijd zullen er extra strenge ticketcontroles zijn. Supporters die een ticket gekocht hebben voor deze wedstrijd, moeten ook hun identiteitskaart bijhebben om zich te kunnen identificeren!

Abonnees kunnen tickets kopen na identificatie en registratie op het secretariaat van KV Kortrijk. Registreren kan via onderstaande link.

Tickets voor de 1/8e Finale van de Croky Cup kunnen gekocht worden op het secretariaat van KV Kortrijk. Om supporters extra van dienst te zijn, zullen volgende gewijzigde openingsuren gelden voor het secretariaat van KV Kortrijk:​

  • Maandag 27/11 van 9u tot 12u en van 14u tot 18u;
  • Dinsdag 28/11 doorlopend van 9u tot 19u;
  • Woensdag 29/11 doorlopend van 9u tot 18u, daarna zijn de Loketten gesloten!