Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Een moeilijke verplaatsing voor de boeg."

Nieuws

Yves Vanderhaeghe sprak de verzamelde pers toe tijdens het wekelijkse persmoment in aanloop van de wedstrijd tegen Club Brugge.

Blessures

"Elohim Rolland is voor de eerste keer terug op de club en traint individueel met een kiné. Tyron Ivanof is nog steeds aan het revalideren van zijn knieoperatie. Ocansey zijn schouder zit in een verband na zijn val afgelopen wedstrijd. Er zijn geen ligamenten geraakt en het sleutelbeen is niet gebroken."

"Kagelmacher en Lepoint zijn volledig hersteld."

KV Kortrijk - KAS Eupen

"We domineerden het spel tegen Eupen. In de zestien hebben we ze gewoon te veel ruimte gegeven. Het zit hem opnieuw in de duels. Contact houden met de tegenspeler en niet denken dat er niets kan gebeuren, dat mis ik. We moeten naar onszelf kijken, het was gewoon niet goed genoeg. Ze kwamen hier verdedigen en waren heel efficiënt. We hadden een goed plan voorbereid, maar als die mentaliteit er niet is, dan ben je weinig met je plan."

"We hadden misschien het beste van het spel, maar daar schiet je niets mee op als je verliest."

Club Brugge - KV Kortrijk

"Het is duidelijk dat ze "hors categorie" zijn als je kijkt naar hun statistieken. Je weet dat het zeer moeilijk wordt op Club Brugge, en dan verlies je nog een thuiswedstrijd tegen KAS Eupen net ervoor. Het wordt lastig om daar een goed resultaat te behalen, maar als trainer moet je de moed hoog houden en het geloof in de groep proberen te krijgen."