Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Doorgelicht : KV Mechelen

Nieuws

Zaterdagavond trekt KVK naar ‘Achter de Kazerne’ voor het duel met KV Mechelen.

De Mechelaars beleven een heel moeilijk seizoen en staan na 13 speeldagen alleen laatste met 8 punten. KVM kon dit seizoen nog maar één keer winnen (2-0 tegen Sint-Truiden). Uit haar jongste vier partijen haalde het geen enkel punt. Zes van de acht punten behaalde het op eigen veld. Mechelen scoorde dit seizoen al 15 keer, het kreeg al 24 goals binnen.

Opvallend is dat 7 van de 15 goals gemaakt werden door Boureima Bande, die na Thelin en Gano derde staat in de stand van de Gouden Stier. Een speler om in de gaten te houden dus, net als Nicklas Pedersen die al drie assists uitdeelde en daarmee op de vijfde plaats staat in het Pro Assist-klassement. Deze week werd Alexander Jankovic aangsteld als nieuwe trainer. Hij vervangt de ontslagen Yannick Ferrera. Voor Jankovic is het een terugkeer, want hij was er eerder coach voor de periode-Ferrera.

Afgelopen weekend verloor Mechelen met 2-1 tegen onze buren van Zulte-Waregem. KVM startte toen met volgend elftal : Colin Coosemans, Ivan Tomecak, Ahmed El Messaoudi, Seth De Witte, Elias Cobbaut, Mats Rits, Yohan Croizet, Rob Schoofs, Tim Matthys, Silvère Ganvoula, Boureima Bandé.

Vorig seizoen werd KV Mechelen – KVK 0-0. In februari 2016 gingen de Kerels met 0-2 winnen en ook het seizoen voordien werd een zege behaald na een 1-2 score. Achter de Kazerne ligt ons dus wel. Voor Anthony Van Loo is het een bijzondere wedstrijd want hij speelt tegen zijn ex-club.

De partij wordt gefloten door topscheidsrechter Bart Vertenten.

Larry Azouni blikt vooruit op KVM-KVK