Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Doorgelicht : FC Antwerp

Nieuws

Vrijdagavond trekken de Kerels naar FC Antwerp. De match wordt afgetrapt om 20.30u.

Antwerp verzeilde vele jaren in de grijze anonimiteit van tweede klasse tot het vorig seizoen de tweede periode won en zo mocht deelnemen aan de finalewedstrijd met promotie als inzet. De Sinjoren waren daarin duidelijk de betere van Roeselare en stegen daardoor naar eerste klasse.

Sterke man Patrick Decuyper ging in zee met Luciano D’Onofrio die meteen sportief directeur werd en coach Laszlo Boloni als coach aanstelde. De kern kreeg afgelopen zomer een facelift. Een heleboel spelers, waaronder ex-Kerels Michael Lallemand en Tuur Dierckx, Frédéric Duplus en Stephen Buyl mochten vertrekken en een karrevracht nieuwkomers kwam de Great Old versterken : Anil Jaadi (KV Mechelen) , Sinan Bolat (FC Porto), Dino Arslanagic (Moeskroen) en recent Jelle Van Damme (LA Galaxy) om er maar enkele te noemen.

De club nam een vliegende start in de competitie en scoorde vooral buitenhuis goed. Antwerp pakte al tien punten op verplaatsing. Thuis liep het tot nog toe wat stroever. Het kon nog niet winnen en speelde al twee keer gelijk. Vorig weekend ging Antwerp 1-1 gelijkspelen in Lokeren. Boloni startte met volgende 11 toen : Sinan Bolat, Sambou Yatabaré, Dino Arslanagic, Dylan Batubinsika, Matheus, Faris Haroun, Geoffry Hairemans, Alexander Corryn, Ivo, William Owusu, Joeri Dequevy. Owosu scoorde vorig weekend de Antwerp-goal. Afgelopen dinsdag schakelde de Great Old Lierse uit in de beker met 2-0, met doelpunten van Borges en Arslanagic.

Nog even mee geven dat de wedstrijd wordt geleid door Nicolas Laforge en dat ook de videoref aanwezig is op Antwerp-KVK.

Voorbeschouwing Antwerp - KV Kortrijk met Abdul Jeleel Ajagun